avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie boala cu 4 ore de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie boala cu 4 ore de munca

Daca sunt pensionat de boala cu 4 ore de munca trebuie neaparat sa ma si angajez ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 14 Octombrie 2018
Nu este obligatoriu sa va angajati .... legea prevede posibilitatea persoanelor pensionate de gradul III de invaliditate cumularii pensiei cu veniturile din salarii realizate in baza unui c.i.m. cu o durata a timpului de munca de maxim 4 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agajarea daca esti pensionat 2740826332154 2740826332154 daca sunt pensionata de boala fara a mai fi nevoie sa merg anual la comisia medicala,conform noului cod al muncii as putea sa ma angajez cu contract de munca ... (vezi toată discuția)
Timp de munca nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt pensionat pe caz de boala si am gr 3, grupa ce imi permite sa lucrez cu 4 ore. intrebarea mea este daca pot sa adaug un contract de ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. lll / angajare Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, inrebarea mea este ; In ce categorie de munca, imi permite legea, sa pot fi angajat 4ore/zi ? Am incercat ca agent de paza dar, m i s a spus, ca ... (vezi toată discuția)