avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Veniturile din inchirierea unui imobil intra la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Veniturile din inchirierea unui imobil intra la calculul indemnizatiei de crestere copil?

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii.Veniturile din inchirierea unui imobil intra la calculul indemnizatiei de crestere copil? Daca da care sunt conditiile? Cu cat timp inainte de nasterea copilului trebuie sa realizez venituri din inchirierea imobilului. V amultumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 15 Octombrie 2018
1. Veniturile din chirii nu se iau in considerare a calculul indemnizatiei pentru CCC.
OUG 111/2010
art.3
(1) În sensul prezentei ordonanțe de urgență, veniturile din salarii și asimilate salariilor, din activități independente, din drepturi de proprietate intelectuală și din activități agricole, silvicultură și piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 70, art. 76 alin. (1) și (2) și art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările și completările ulterioare.
.....


2. Veniturile din chirii - Venituri din cedarea folosinţei bunurilor - sunt reglementate de art.86 - 90 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie alindaniel28 alindaniel28 Banii proveniți din chirie se pot calcula pentru a stabili cuantumul indemnizației? (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil crist12012 crist12012 Sotia mea urmeaza sa nasca luna viitoare. In prezent este asociat si administrator la un SRL, fara carte de munca, in schimb are un venit din inchirierea unui ... (vezi toată discuția)
Venit din chirie este acceptat la indemnizatie? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Doresc sa stiu daca venitul realizat din inchirierea unui apartament detinut de mine si sotie se este inclus in calculul indemnizatiei. ... (vezi toată discuția)