avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 112

Buna ziua. In declaratia 112 apare la rubrica date identificare angajat, variantele exceptat sau neexceptat plata CAS si CASS la nivelul salariului minim. Declaratia are setata implicit, varianta exceptat. Pentru un salar brut de 1900 alegem varianta neexceptat? Declaratia s-a validat chiar daca a ramas varianta exceptat, in conditiile in care contributiile s-au calculat corect la un venit brut de 1900. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Declarația 112 Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare, recipisa îmi arată ... (vezi toată discuția)