avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - consecințe folosire limbaj nepotrivit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - consecințe folosire limbaj nepotrivit

Buna ziua ..Care ar fii pedeapsa pt cineva care in stare de ebrietate a injurat ( posibil si amenintat) o companie de telefonie . Persoana respectiva a contactat serviciul relatii cu clientii pt o neregula si de aici a luat o alta amploare convorbirea . Cei de la compania respectiva i au zis ca au inregistrarea si ca il vor da in judecata?!? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
gabyella22, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:55, 22 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru injuraturi n-au ce sa-i faca, doar daca a amenitat cu bomba si a fost luat in serios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio sfat! tassard tassard Salut, Am o situatie : Varul meu lucreaza intr-un call center pentru o companie de telecomunicatii si a avut urmatoarea situatie - un client x a ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)