Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intarziere peste 60 de zile la prima casa

Buna ziua,
Sunt codebitor la un credit prima casa. Sora mea a intarziat cu plata ratei mai mult de 60 de zile si banca a anunta-o ca a trimis dosarul pt recuperare datoriea fondul national de garantare. Cei de la fond nu gasesv dosarul sau poate nu a ajuns la ei inca, nu se stie. Banca zice ca nu mai poate sa faca nimic chiar daca achitam ratele restante. Din credit mai avem de platit 2 ani, sub 4000 de eur si vreau sa platesc suma restanta. Cum se poate face acest lucru? Care e procedura si ce soluție avem sa nu scoata apartamenul la vanzare prin execuare silita?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Intrebare in legatura cu notiunea de codebitor robert19841209 robert19841209 Buna ziua, o vara doreste sa cumpere o locuinta prin prima casa si ma rugat sa ma treaca in hartii ca si codebitor. Ce inseamna acest lucru pentru mine? ... (vezi toată discuția)
Executare silita - ipoteca anamar79 anamar79 buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Am un credit ipotecar din 2008 in valoare de 61000 eur. Pentru ca nu mai reuseam sa achit ... (vezi toată discuția)