avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi sporuri

Buna ziua! Doresc sa stiu, daca se poate, daca angajata fiind ca secretara, studii medii, cu atributii si de arhivar, din luna ian 2018, spital monospecialitate (TBC) beneficiez de vreun spor. Mentionez ca in momentul de fata, de la angajare si pana in prezent nu am beneficiat de niciun spor, doar salariul si indemnizatia de hrana.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 1 Noiembrie 2018
Regulamentul privind sporurile pentru condiţii de muncă din Sănătate şi Asistenţă socială a fost adoptat de Guvernul României prin Hotărârea de Guvern nr. 153 din 29 martie 2018 publicată în Monitorul Oficial nr. 284 din 30 martie 2018.

Astfel, nominalizarea personalului care beneficiază de spor pe locuri de muncă, categoriile de personal, mărimea concretă a sporului, precum şi condiţiile de acordare se stabilesc de ordonatorul de credite, cu consultarea sindicatelor reprezentative la nivel de unitate/sindicatelor afiliate la o federaţie reprezentativă pe grup de unităţi/sector sau, după caz, a reprezentanţilor salariaţilor, în limita prevederilor din prezentul regulament-cadru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale buna ziua.sunt angajat ca șofer la un spital cu profil pneumologie ... Bv-Adi Bv-Adi Buna ziua.sunt angajat ca șofer la un spital cu profil pneumologie TBC și desigur mai nou covid 19 din octombrie 2020.transport pacienți infecțioși cu TBC ... (vezi toată discuția)
Spor arhivar stefania10 stefania10 Sunt angajata ca secretara cu studii medii cu responsabilitati de arhivar. Am urmat si un curs in acest sens. Pot beneficia de spor de arhiva sau nu? (vezi toată discuția)
Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)