avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pentru stabilirea domiciliului copilului la mama , ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru stabilirea domiciliului copilului la mama , ce demersuri trebuiesc facute?

As dori sa stiu ce probe sau dovezi ar trebui sa am eu ca mama pentru a-mi lua copilul cu mine la mama mea care locuieste in alt judet? Nu mai vreau sa traiesc cu barbatul care am un copil. El ma ameninta mereu ca imi va lua copilul de langa mine ,ca el dovedeste ca castiga bani mai multi ca mine. Ar conta asta? Poate sa m-il ia? Mentionez ca nu avem acte impreuna , traim in concubinaj,dar baiatul ii poarta lui numele. Imi vreau copilul langa mine si nu stiu cum sa mai fac sa nu ma desparta de el...ajutati-ma va rog macar cu o idee sa imi fac in acest domeniu nu ma pricep. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Iuliana Florea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 10:07, 2 Noiembrie 2018
Discutati cu un av pt a face demersuri .Tinand cont de varsta minorului aveti toate sansele ca domiciliul sa fie stabilit la dvs.Faptul ca tatal are venituri mai mari nu este neaparat un argument care sa il favorizeze.
Veniturile tatălui nu constintuie per se un motiv de stabilirea a domiciliului minorului la locuința tatălui, mai ales în contextul în care minorul oricum este îndrituit la pensie de intretinere.
Luați legătura cu un avocat urmând a solicita exercitarea autorității părintești în comun, stabilirea domiciliului minorului la dvs, pensie de întreținere, etc.
Va multumesc pentru indrumare. Cu stima.
depinde si ce vasta are copilul.Nu banii sunt argumentul important

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi pot pastra copilul dupa divort Alybaba Alybaba Buna.ziua numele meu este Mihaela. am si eu o intrebare si as vrea putin ajutor sunt casatorita de 12 ani si eu cu sotul meu nj prea ne mai intelege imi aduce ... (vezi toată discuția)
Custodie Alexandra 32 Alexandra 32 Buna ziua! As dori sa aflu daca aa avea reale sanse sa castig un eventual proces impotriva fostului partener. Am un copil de 4 ani cu fostul partener. ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca unica dana 50 dana 50 pentru inceput buna la toti,as avea nevoie de raspuns cit mai urgent posibil la urmatoarea problema:sora mea a trait in concubinaj cu un tanar ptr.3ani ,din ... (vezi toată discuția)