avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire pentru nepoti si stranepoata de ffrati ai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire pentru nepoti si stranepoata de ffrati ai defunctei

Cum se impart bunurile defunctei (care a avut un frate si o sora,amindoi decedati) la un nepot de frate si o nepoata al aceluiasi frate ,cei doi fiind vitregi (sunt frati dupa tata) si o stranepoata de la sora (decedata )
Cel mai recent răspuns: Mantu ion , utilizator 09:29, 9 Noiembrie 2018
La ce va referiti prin "stranepoata de la sora decedata"?
Defuncta a avut o sora, care a decedat.
Sora a avut un copil, si el decedat.
Iar "stranepoata" este fiica acestui copil?
Da sora a avut un copil, si el decedat.
Iar "stranepoata" este fiica acestui copil
Scuze ,cred ca ma gresit.Mentionez ca defuncta a mai avut o sora care a decedat.Sora respectiva a avut o fata care a murit si a lasat in urma ei tot o fata, respectiva stranepoata mentionata mai sus .
Care este ordinea exacta a deceselor?
Intai a murit fratele cel mare a defunctei ,dupa care sora si apoi nepoata sorei.Alti mostenitori in afara de cei care i-am aratat nu mai sunt

Alte discuții în legătură

Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Succesiune- cum exact? Alina Cretu Alina Cretu Un barbat decedat in urma cu 1 luna are ca mastenitori pe fiica sa si pe cei treii nepoti(fii fiului sau vitreg-mort in urma cu aproximativ 20 de ani).Pamantul ... (vezi toată discuția)