avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Livret de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Livret de familie

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: sunt la a doua casatorie, am un minor in intretinere din cea anterioara (hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila), doresc sa stiu daca este posibil/legal, ca minorul sa fie trecut in livretului de familie a celei de a doua casatorii).

Multumesc pentru raspuns,
Dorina Grigorie
Cel mai recent răspuns: Blackmoon , utilizator 13:47, 14 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Nu mai exista asemenea inscris. Cele existente nu mai au nicio valoare legala.
Singurul inscris este certificatul de casatorie.
Va multumesc pentru amabilitate si raspuns! Am formulat aceasta intrebare deoarece vrem sa ne stabilim in Spania si autoritatile de acolo ne cer acest livret de familie pentru eliberarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor sub14ani liliana81 liliana81 Buna ziua! Am si eu o problema si as dori un sfat din partea d-voastra. Am fost casatorita 7ani,dupa care am divortat,in urma casatoriei a rezultat o fetita in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare casatorie cetatean rus. masumzg masumzg Doresc si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean rus. Ea are si un copil, de care tatal nu a vrut sa stie nimic. Doresc sa stiu si ce ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului minor din tara opruta opruta Buna ziua! Am 2 fiice minore dintr-o casatorie anterioara, cea mare fiind dusa de mama ei in Spania in 2003 si cea mica fiind dusa si ea in 2007. Au ... (vezi toată discuția)