avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Pot sa - mi schimb numele pe acte in Italia la ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Pot sa - mi schimb numele pe acte in Italia la consulat ?

pe 23 oct. am depus dosarul pt.schimbarea numelui la 3 ani după divorț.cam pe 1 dec trebuie sa fiu la lucru in Italia și nu am zi liberă. Ce pot sa fac, sa plec la lucru cu numele vechi iar dacă îmi vine decizia sa nu ma pot întoarce in țara cu buletinul cu numele din timpul căsătoriei? Pot schimba numele pe documente când ma întorc in Aprilie?sau pot s-o fac la consulat la Trieste.
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 01:30, 5 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți contract pe numele pe care l aveți, când va vine celălalt - modificați contractul .
Puteți la Consulat
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
avocatmaria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o problema, este destul de complicat , dar sper ... angela.italia angela.italia Buna ziua! Am o problema, este destul de complicat , dar sper sa fiu pe inteles si sa imi dati un sfat. Deci, m-am casatorit in Romania in 1992 cu un cetetean ... (vezi toată discuția)
Casatoria in strainatate SimonaOnioi SimonaOnioi Buna seara! Ma numesc Simona,m.am casatorit anul trecut in strainatate (italia),sotul meu e si el roman,iar anul acesta trebuie sa mergem in Romania ... (vezi toată discuția)
Călătorie în sua imediat după căsătorie: pot avea probleme la frontieră dacă nu îmi schimb cartea de identitate cu noul nume în termenul legal? claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Detin pasaport valabil si viza de SUA valabila pe 10 ani, pe numele actual. Pe data de 26mai urmeaza sa ma casatoresc si voi lua numele sotului, ... (vezi toată discuția)