avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Pot sa - mi schimb numele pe acte in Italia la ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Pot sa - mi schimb numele pe acte in Italia la consulat ?

pe 23 oct. am depus dosarul pt.schimbarea numelui la 3 ani după divorț.cam pe 1 dec trebuie sa fiu la lucru in Italia și nu am zi liberă. Ce pot sa fac, sa plec la lucru cu numele vechi iar dacă îmi vine decizia sa nu ma pot întoarce in țara cu buletinul cu numele din timpul căsătoriei? Pot schimba numele pe documente când ma întorc in Aprilie?sau pot s-o fac la consulat la Trieste.
Cel mai recent răspuns: antonelMo72T , utilizator 14:17, 17 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți contract pe numele pe care l aveți, când va vine celălalt - modificați contractul .
Puteți la Consulat
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2018
avocatmaria, utilizator
Buna ziua scusa ti as vrea sa stiu,dupa divort ,cum POT schimba ,prenumele ,pe buletinul romanesc, trebuie sa fac procura in Romania ori POT sa fac direct cererea eu prin consulat va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in ... antonelMo72T antonelMo72T Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in Italia ,am facut procura in Romania,unei persoane,as vrea sa stiu daca am proprietàte in bun ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)
Titlu cãlãtorie italia-românia pentru refacerea buletinului. procurã propietar imobil. zucca zucca Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O ... (vezi toată discuția)