avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Portare telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Portare telefonie

Buna ziua,

Problema mea este in felul urmator.
Sunt abonat al Telekom Romania, de aprox. 3 luni am fost in situatia de a nu mai putea achita. Am fost contactat de kruk romania care doreau recupererea debitelor, am vorbim cu ei si am insistat ca le voi achita cand am posibilitatea. Am rusit in urma cu cateva zile sa achit toata suma. Dupa ce am plecat din magazin, am luat legatura la relatii cu clinetii pentru a imi reconecta serviciile. Cand, stupoare, sunt informat ca nu mai exist ca si client la ei si ca am numarul portat la Orange. Merg la un magazin Orange si un consultant imi confirma acestea, plus ca sa si luat cel mai scump telefon pe acea portare. Eu pana ieri nu am calcat pragul unui magazin Orange, deci pe acel contract nu exista semnatura mea, inevitabil, nici acord gdpr. Cum procedez?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2018
evokk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:17, 15 Noiembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cineva a cerut portarea numarului dvs., iar salariatul care primit cererea nu a verificat identitatea solicitantului sau este in complicitate cu acesta. Scopul acestei actiuni a fost procurarea unui telefon performant gratis sau la un pret mic.
Depuneti o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria la care este arondata localitatea in care s-a petrecut fapta solicitand cercetarea faptei si identificarea si pedepsirea faptuitorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom romania Rrs Rrs M-am lovit de o problemă care, cel puţin mie, mi se pare puţin absurdă. Pe la sfârşitul lunii Ianuarie, m-a contactat un reprezentant Telekom care ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp are un operator telefonie sa cesioneze dreptul de creanta Cradu85 Cradu85 In primul rand Buna ziua si sper ca m am exprimat corect in titlu. Am un abonament la Orange de 3 ani. L am reinnoit acum un an. La 23 iunie s a emis ... (vezi toată discuția)