Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Pot cumpara un teren daca sunt executat silit

Buna ziua,
In 2014 a fost admisa o cerere de executare silita pe numele meu pentru un credit al unei firme in care eram asociat. Valoarea de recuperat era de aproximativ 7500 ron. A fost pusa poprire pe contul firmei si pe contul meu personal si a fost recuperata o parte din suma (2000 ron). De atunci nu stiu daca banca a mai facut si alte lucruri, eu nu am mai deschis alte conturi pe numele meu. In 2015 m-am casatorit si de atunci toate conturile au fost deschise pe numele sotiei si nu am avut probleme. Acum vrem sa cumparam un teren, intr-o alta localitate decat cea in care avem domiciliul. Putem sa ne trezim ca executorul ne ia acel teren?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
andreibaboi, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreibaboi , utilizator 13:51, 24 Noiembrie 2018
Adica dv faceti obiectul unei popriri si nu va interesaza ,nu aveti cunostiinta daca din 2014 a fost recuperat debitul in sarcina dv ?
Nu aveti stiinta si nu v-a interesat ce suma a fost poprita din contul dv personal ?
Anterior oricarei achizitii ,este de preferat sa va informati corect si complet asupra stadiului dosarului de executare silita
Daca nu a fost recuperat integral debitul ,executorul judecatoresc la cererea creditorului poate desfasura demersuri pentru recuperare debit ,parcurgand procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta debitorului-bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale,etc
accidentata in parcare
Debitul nu a fost recuperat. Nu stiu in ce stadiu e in sensul ca nu stiu daca s-a prescris sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Popriri din salar carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind plata pensiei de intretinere daniel65 daniel65 Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de plata a pensiei alimentare pentru fata mea care a inplinit 18 ani si 9 luni ,dar casa de pensii a ... (vezi toată discuția)