avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, o colega are concediu medical tot anul 2018, cand revine la serviciu in 01.01.2019, cum ii calculez concediu de odihna ( are 25 de zile CO/an)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 29 Noiembrie 2018
Pentru anul 2018 , are dreptul la 25 de zile lucratoare de CO.

Concediul pentru incapacitate temporară de muncă nu mai afectează durata concediului de odihnă anual, la care au dreptul salariaţii .

Art.145 C.mun.
....
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, o persoana a avut pe anul 2017, 141 de zile de concediu medical cod 01, intrebarea mea este daca Concediu de odihna pe 2017, este de 25 de zile. (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un coleg care a avut pana in prezent 2 luni si jumatate de concediu medical. As vrea sa stiu daca pentru aceasta perioada i se opresc zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna rosflower rosflower Buna ziua! sunt insarcinata in 30 sapt.luna aceasta la sf.ar trebui sa intru in prenatal intrebarea mea este concediul de odihna pe anul acesta este din ... (vezi toată discuția)