avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Justitie adormitã!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Justitie adormitã!

Bună ziua!
Am cumparat de la tatal meu,un teren,mostenire de familie,in 2007,in suprafata de aprox.1ha..Pe acel teren,la un capat,se afla o cismea ce apartine domeniului public(12 mp).Actualul primar,un fost militian,cu 10 clase,a cerut in instanta anularea partiala a adeverintei de proprietate,pentru faptul ca bunicul meu nu a avut declarata toata suprafata(- 4000mp).Pe suprafata unde se afla cismeaua,tatal meu a primit Titlu de Proprietete,in anul 2003.La intabulare terenului,in 2007,pentru ca suprafata masurata era mai mare decat cea din titlu,a fost cerut,la primarie,un document pentru diferenta de teren.A fost eliberata o adeverinta de proprietate si am facut actul de vanzare cumparare.
După doi ani,actualul primar a pus ochii pe suprafata respectiva,a inaintat actiunea in instanta,si vrea o parte a terenului care are deschidere la drumul local.
Cautand avocat pentru a ma reprezenta,am aflat ,nu cu prea mare surprindere,de la mai multi avocati,ca nu doresc sa ma reprezinte,acolo fiind o ”Judecatorie particulara”-este vorba de Judecatoria Novaci,Gorj.
Am gasit la pagina 88 a dosarului in care am fost introdus in cauza si eu,dupa 6 luni,o cerere de amanare a procesului in care se scria”Subsemnatul St.Ion(adica eu)-fara numele de familie,un fals nescris de mine si nesemnat de mine,pentru ca nu m-am prezentat niciodata la acel poces si nu am inputernicit pe cineva sa ma reprezinte.
Cui ma pot adresa penru aceste abuzuri,savarsite sub oarba supraveghere a unui judecator,despre care oamenii nu se feresc sa vorbeasca ca este de vanzare ?
Va multumesc,
va rog sa ma scuzati ca am scris cam mult.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2010
Ion Popescu-Bumbesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ion Popescu-Bumbesti , utilizator 22:09, 14 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Puteti sesiza direct completul de judecata investit cu judecarea cauzei- care este obligat sa inainteze sesizarea organelor de cercetare penala- sau sa faceti o plangere penala catre parchetul respectivei instante.
In alta ordine de idei, puteti angaja un aparator din alta parte.
Cu stima !
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
judecatorie particulara =D>. si cand ma gandesc ca era ideea mea si mi-au furat-o deja altii #-o.

pe langa cele aratate de zahariamarius, v-as mai recomanda sa formulati cerere de stramutare a cauzei. in plus exista cai de atac si acuma n-or fi si cei de la tribunal si curte de vanzare cu totii... asa ca nu pierdeti speranta.
Cu respect,
Vă multumesc!
Sa stiti ca este de notorietate,in zona,faptul ca anumiti judecatori sunt ”spagari”dar,pana nu ajungi sa dai piept cu obtuzitatea sistemului,nu poti crede ca poate fi adevarat.Sa platim tot mai bine un sistem juridic cuprins,ca mai toate ”structurili”statului,de indivizi necinstiti,pana cand?
Peste toate celelalte sper,ca odata,sa-si primeasca pedeapsa divina
si sa se intrebe:
De ce eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare de constructii (demolare cu evacuare) Melinte Alexandru Melinte Alexandru Buna ziua!!! Sunt proprietarul unei suprafete de teren dobandita prin contract de vanzare-cumparare autentic, de la parintii mei. Pe acest teren s-a dispus de ... (vezi toată discuția)
Succesiune vs testament + antecontract vânzare-cumpărare. pot apărea probleme cu beneficiarul testamentului dacă succesiunea după defunct a fost dezbătută? bocka bocka buna Ziua, La dobândirea unui teren in suprafața de 1ha prin succesiune după tatăl meu decedat , la procedura de vânzare M-am lovit de problema ca am ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)