Bună ziua!
Am cumparat de la tatal meu,un teren,mostenire de familie,in 2007,in suprafata de aprox.1ha..Pe acel teren,la un capat,se afla o cismea ce apartine domeniului public(12 mp).Actualul primar,un fost militian,cu 10 clase,a cerut in instanta anularea partiala a adeverintei de proprietate,pentru faptul ca bunicul meu nu a avut declarata toata suprafata(- 4000mp).Pe suprafata unde se afla cismeaua,tatal meu a primit Titlu de Proprietete,in anul 2003.La intabulare terenului,in 2007,pentru ca suprafata masurata era mai mare decat cea din titlu,a fost cerut,la primarie,un document pentru diferenta de teren.A fost eliberata o adeverinta de proprietate si am facut actul de vanzare cumparare.
După doi ani,actualul primar a pus ochii pe suprafata respectiva,a inaintat actiunea in instanta,si vrea o parte a terenului care are deschidere la drumul local.
Cautand avocat pentru a ma reprezenta,am aflat ,nu cu prea mare surprindere,de la mai multi avocati,ca nu doresc sa ma reprezinte,acolo fiind o ”Judecatorie particulara”-este vorba de Judecatoria Novaci,Gorj.
Am gasit la pagina 88 a dosarului in care am fost introdus in cauza si eu,dupa 6 luni,o cerere de amanare a procesului in care se scria”Subsemnatul St.Ion(adica eu)-fara numele de familie,un fals nescris de mine si nesemnat de mine,pentru ca nu m-am prezentat niciodata la acel poces si nu am inputernicit pe cineva sa ma reprezinte.
Cui ma pot adresa penru aceste abuzuri,savarsite sub oarba supraveghere a unui judecator,despre care oamenii nu se feresc sa vorbeasca ca este de vanzare ?
Va multumesc,
va rog sa ma scuzati ca am scris cam mult.