Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

permis de conducere italian

Buna ziua! in august 2009 am avut un accident rutier oe raza judetului Arad, in urma caruia (dupa 36 ore) fiica noastra in varsta de 4 lun a deccedat.Dosarul sotului meu se afla la politaia Arad.
Multi imi spun ca n-ar fi trebuit sa-i retina permisul de conducere fiind emis de catre statul italian.Nu stim nici cum functioneaza cu dovezile care (ne-au spus )se vor prelungi la fiecare 30 de zile.

va multumim!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:45, 15 Noiembrie 2009
Permisul se afla la consulatul Italiei.
Politia respecta legea in astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire permis auto vasile_sz vasile_sz Bună ziua! Am următoarea problemă: În cursul anului trecut am avut un accident rutier,în urma căruia mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 60 ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa accident rutier alexcs_1 alexcs_1 Buna ziua, as dori lamuriri in privinta cazului meu...In urma unui accident de circulatie fara victime, politistul care a venit la fata locului a intocmit ... (vezi toată discuția)
Sotului meu i.a fost retinut permisul pe raza altui judet. trebuie ... stangaroxana stangaroxana Sotului meu i.a fost retinut permisul pe raza altui judet. Trebuie facuta cerere catre cei care i.au suspendat permisul pentru al trimite in judetul de ... (vezi toată discuția)