avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere suspendare contract
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere suspendare contract

Buna ziua! Recent am luat loc la rezidentiat si urmeaza sa fiu repartizata sa incep munca la 1 ianuarie. Eu sunt deja in concediu de crestere copil si primesc indemnizatie. As dori sa ma ajutati in intocmirea unei cereri de suspendare a contractului de munca, in care sa fie mentionat si faptul ca sunt deja in concediu crestere copil si ca doresc sa il prelungesc pana ce implineste copilul 2 ani. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 4 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Director/Administrator

Subsemnatul (a) ...., cu domiciliul in......, legitimat(a) cu CI seria..., CNP.., salariat (a) a........, va rog sa-mi aprobati prelungirea duratei CCC si a suspendarii contractului de munca incepand cu data de ..............., deoarece am nascut al doilea copil la data de ........... .
Anexez copie certificat de nastere copil.

Va multumesc,

Data Semnatura
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasterea unui copil in ccc iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, primul concediu de crestere copil se termina in 10 ianuarie 2017 iar al doilea copil se va naste in luna noiembrie 2016, as vrea sa stiu cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere prelungire suspendare contract de munca Catalina2003 Catalina2003 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de prelungire a suspendarii contractului de munca. Mentionez ca sunt in concediu de crestere copil, cel ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil de la1 iulie VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Ma puteti ajuta cu un model de cerere de modificarea suspendarii pentru concediu crestere copil de la 1 la 2 ani in conformitate cu noua lege de la 1 ... (vezi toată discuția)