avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua

Soțul meu in data de 24 Noiembrie 2018 a fost Arestat in Elveția și de atunci nu a luat legătura cu nimeni și nu știu nimic de dansul, are deja 11 zile și nu știu cum sa procedez sa îl ajut ( cât îl mai tine închis de ce este închis ) va rog frumos ajutați-ma cu un răspuns mai detaliat

Alte discuții în legătură

Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în elveția, ... Lary,s Lary,s Soțul.prietenei mele a fost arestat pentru furt în Elveția, ea nu știe nimic de el știe doar de la prieteni ca este arestat și ca are un avocat din ... (vezi toată discuția)
Legi elvetia andreea1adi andreea1adi Buna ziua tuturor cn ar putea sa ma lămurească si pe mn va rog acum câteva zile am aflat ca soțul meu a fost arestat in Elveția inca nu stiu pt ce este ... (vezi toată discuția)
Soțul arestat în elveția Constantin mihai 123 Constantin mihai 123 Buna ziua.am o rugaminte la dumneavoastra sotul meu e arestat an elvetia de pe 22 noiembrie anul trecut pentru 5 fapte de furt la buzunare anca nu stie cat osa ... (vezi toată discuția)