avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost arestat aseara pentru furt în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost arestat aseara pentru furt în Elveția, nu știu ...

Buna ziua soțul meu a fost arestat aseara pentru furt nu știu nimuc de el foar ce mia spus un prueren de al lui e prima abatere am sunat la politie in Elveția mi sa spus ca nu poate da detalii den la sot nam primit nici un tel ce poate face sa știu de el menționez ca e in elvetia
Cel mai recent răspuns: Gangal , utilizator 19:32, 25 Octombrie 2025
Buna ziua

Luati legatura cu Consulatul Romaniei din Elvetia.

Ambasada României la Berna - Secția consulară
Brunnadernstrasse 20, 3006 Bern
+41 31 351 36 39; +41 31 351 05 46
[ link extern ] /

Mai departe, soarta lui depinde de fapta si de autoritatile elvetiene. Va fi judecat dupa legea elvetiana.
Am sunat nu raspunde nimeni de el nu am fost contactata nu se ia in considerare cai prima abatere ce ii sw poate întâmpla îl pot condamna
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Sun da nu raspunde nimeni posibil macar luni sa primesc un apel de la el ma mai gândesc cai weekend si poate de asta nu la lăsat sa sune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Pedepse pentru spargeri de case ? Iirina.oana@yahoo.com Iirina.oana@yahoo.com Buna ziua sotul meu a fost arestat din data de 22 noiembrie la ora 3 dimineata din Zurich (elvetia ) de atunci nu stiu absolut nimic de el nu a sunat acasa ... (vezi toată discuția)
Problema cu serviciu consular - intarziere transcriere certificat nastere apcd80 apcd80 Buna ziua; sunt un strain casatorit cu o romanca si locuim in tara de unde sunt. La nastere de copilul,am fost la consulat si am depus actele lui pt ... (vezi toată discuția)