avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna seara!As dori sa stiu daca sunt in divorț si am cumparat o masina acum cateva zile si vreau sa o inscriu pe numele meula împărțirea bunurilor se ia in calcul si aceasta masina?Tin sa precizez ca dosarul a fost băgat din luna iulie si nici pana acum nu am avit prima înfățișare.O seara buna!
Cel mai recent răspuns: micutza_girl18 , utilizator 22:28, 5 Decembrie 2018
Buna seara,
Evident ca DA. Divortul se considera incheiat cand sentinta ramane definitiva. Pana atunci sunteti casatoriti LEGAL!
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa divortez si nu stiu cum sa fac si ce pot sa pierd lavi_marcos lavi_marcos in data de 28.10.2008 am 2 ani de casatorie. sunt la prima casatorie si nu ma mai inteleg cu sotul meu. de 2 luni ma uramareste non-stop, imi verifica toate ... (vezi toată discuția)
Divort cu deces sot dupa pronuntarea sentintei irevocabile in ceea ce priveste divortul CosetteBastea CosetteBastea Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la urmatorul aspect: Intr-un proces de divort cu minor Judecatoria Cornetu [b]pronunta la data de 21 mai 2013 o ... (vezi toată discuția)
Separare bunuri crismiti crismiti Buna ziua. Problema e cam asa: casatorita cu un copil si un sot cam cheltuitor. In urma unor discutii cu sotul, inainte de a ajunge la divort am vrea sa facem ... (vezi toată discuția)