avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere firma organizare evenimente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere firma organizare evenimente

Buna ziua,
Organizez diferite evenimente, in special petreceri, pana acum le faceam pe persoana fizica, dar as dori sa deschid firma, deoarece din cate am inteles este un tip de firma prin care platesc doar 2% taxe din bilet la primarie. M-ar interesa sa stiu mai exact ce tip de firma imi trebuie pentru a desfasura activitatea de organizator de evenimente si totodata sa am si taxe cat mai reduse pentru ticketing. Mentionez ca momentan colaborez cu o firma de ticketing, dar as dori sa renunt la ei si sa ma ocup eu de tot.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:30, 8 Decembrie 2018
Pentru a va infiinta un srl la registrul comertului va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare petreceri adulti - swingeri rotaru81 rotaru81 Buna ziua. Doresc infiintarea unei firme pentru organizare evenimente adulti (swingeri). Petrecerile ar putea fi organizate in diferite locatii. Binenteles nu ... (vezi toată discuția)
Curs pentru firma de tip organizare evenimente Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, As dori sa deschid o firma de tip organizare evenimente, noi venim cu papetaria evenimentului, cu decoratiuni si cu tema. O sa colaboram cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Daria B. Daria B. Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma ca sa pot emite facturi pentru serviciile prestate si nu stiu care varianta e mai buna si din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)