Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inapoiere permis auto

In anul 2007 am fost implicat intr-o coliziune deoarece am trecut semaforul electric pe culoarea galben spre rosu, din fata venind un alt autoturism ce a virat stanga si a intrat in mine. Eu ma aflam sub influenta bauturilor alcoolice, pentru aceasta intocmindu-mi dosar penal si politia m-a gasit vinovat si pentru producerea coliziunii. In urma procesului ce a durat 2 ani, instanta mi-a aplicat amenda administrativa. Ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul auto? As vrea sa stiu daca politia ma va sanctiona si pentru producerea coliziunii si pentru consumul de alcool. Polita de asigurare obligatorie acopera dauna produsa?
Va doresc o zi buna!
Astept raspunsul dumneavoastra urgent.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca teomagdaioana teomagdaioana Am fost implicat intr-un accident rutier, soldat cu daune materiale. Din vina mea, - constatata de politie (cnf. PV / am circulat pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea video poate fi proba in instanta? Marian Jumara Marian Jumara Am avut un accident de circulatie .Am patruns pe culoarea verde a semaforului electric pe directia inainte, si dupa ce am trecut de centrul intersectiei am ... (vezi toată discuția)
Problema dupa constatare amiabila ? erounecunoscut erounecunoscut Buna ziua, Am fost implicat intr-un [u]accident stupid[/u]. Venind pe un drum cu prioritate si intrand intr-o intersectie semaforizata am fost ... (vezi toată discuția)