avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatii teava comuna bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatii teava comuna bloc

Buna ziua!!!! am o problema pe care sper cu ajutorul dumneavoastra gasirea unei solutii, am o garsoniera intr-un bloc destul de vechi,unde tevile nu au fost schimbate de la constructia acelui bloc, am fost inundat, am sesizat administratorul blocului,a adus o echipa de muncitori,care au spart la mine si dupa spusele lor mi-au zis ca problema era din cauza coloanei blocului,pe car au si schimbat-o,au remidiat zidul care a fost spart,dar nu si urmarile care au fost produse de scurgerea respectiva adica igrasia formata pe peretii repsectivi,am zugravit eu din banii mei, am adus o echipa de muncitori care mi-au zugravit toata garsoniera,a doua zi dupa zugravire m-am dus sa fac curat acolo, am ramas masca dupa ce am vazut ca curgea din nou in locul in care s=a schimbat teava respectiva,adica banii pe care li-am dat pe zuvgravire s-au dus pe apa sambetei,am sesizat din nou administratorul blocului,si au trrecut deja vrio 2 luni de cand imi zice ca-mi v-a remedia problema impreuna cu instalatorul blocului,ma duce cu vorba ca maine imi va intra in garsoniera si se va apuca de reparatii asa au trecut deja 2 luni de cand imi tot repara,in fiecare zi l-am sunat si el imi zicea ca tot maine se va apuca de lucrari, sunt disperat va rog spuneti-mi o solutie cum sa procedez sa-mi se faca dreptate,am vb si cu presedintele blocului dansul nu are nici un interes, pt rezolvarea probleme,tot ma duce cu vb, si nu face nimic,nu mai stiu ce sa fac!!!! ajutati-ma VA MULTUMESC!!!!!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:44, 15 Noiembrie 2009
simplu ,
primul pas:reclamatie scrisa cu nr. de inregistrare in doua exemplare la presedinte,
daca nu doreste sa vi le inregistreze ,face-ti un efort de 4-5 RON si trimiteti o recomandata prin posta
al doilea pas:reclamatie de Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari din cadrul primariei
Bafta in rezolvarea problemei
Aveti ghinion sa vi se fi intamplat proasta executie a lucrarii initiale. Asociatia avea obligatia sa repare teava comuna a blocului, dar nu era obligata sa va repare zidul si sa va zugraveasca. Dv, nu locuiti acolo? Cum a ajuns sa se faca igrasie?
Faptul ca nu au facut o lucrare de calitate si acum trebuie sa vi se sparga din nou peretele este deja vina instalatorului, implicit a administratorului, implicit a presedintelui., care de fapt ar trebui sa va faca dreptate.
Propuneti-i presedintelui si administratorului sa aduceti propriul Dv. instalator care sa fie PFA sau firma (ca sa va poata elibera chitanta si factura) sa repare ce e de reparat si asociatia sa plateasca din nou aceasta reparatie.
Nu aveti ce face. Este vorba pur si simplu de o lucrare prost facuta si in plus de indolenta administratorului si a presedintelui, dar astea nu are cine sa le pedepseasca.
VA MULTUMESC CA MI-ATI RASPUNS!!!!DAR SA STITI CU NU PREA STIU CUM SA CONSTRUIESC ACESTA RECLAMATIE DEOARECE NU PREA AM AVUT DE A FACE CU ASA CEVA VA MULTUMESCV INCAODATA!!!
EU NU LOCUIESC ACOLO STAU IN ALTA PARTE!!!! S=A FORMAT IGRASIE, DEOARECE PERETELE ERA TOT TIMPUL UD,SI IN TIMP DE FORMEAZA DACA NU SE REPARA. VA MULTUMESC!!!!!
Domunului presedinte al asociatiei de proprietari..........
Subsemnatul.................. domiciliat in apartamentul nr....... de la adresa asociatiei, va aduc la cunostinta ca reparatia efectuata de instalatorul adus de administratorul asociatiei in data de.................., a fost prost facuta, astfel incat a doua zi am observat din nou peretii uzi din...............
Va propun sa aduc instalatorul meu propriu care sa faca aceasta reparatie si asociatia sa plateasca aceasta noua lucrarea din apartamentul meu, intrucat eu nu mai pot astepta cu peretii degradati amanarea refacerii lucrarii de catre administrator.

Semnatura si data
:offtopic:
Va rog nu mai scrieti mesaje consecutive, aveti posibilitatea sa va editati mesajul anterior....si sa nu mai scrieti cu majuscule.
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine si cum raspunde juridic de inlocuirea unei tevi de apa (sparte) intr-un bloc de proprietari ? Maria Burs Maria Burs Buna dimineata ! De un an de zile am semnalat administratorului si presedintelui blocului spargerea unei tevi, care a umezit unul dintre peretii WC-ului de ... (vezi toată discuția)
Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Avarie conducta pluviala monicameleru monicameleru Intr-un apartament teava pluviala este mascata intr-un perete de rigips.Din cauza temperaturilor mai ridicate o mare cantitate de apa s-a topit si peretele ... (vezi toată discuția)