avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Hartuire sexuală ?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Hartuire sexuală ?

Bună Ziua Se consideră tentativă de hărţuire sexuală când după prestarea unui serviciu între cunoscuţi indiferent de natura acesteea acestei kegături de cunoştimţă, pentru recompensă eşti invitat a consuma împreună o sticlă de vin roşu de o persoană de sex opus ?
Este un caz al unui cunoscut, prieten care a avut un asemenea caz cu o colegă
Cel mai recent răspuns: yenci , utilizator 11:36, 12 Decembrie 2018
Nu rezulta hărțuire în acest caz.
Nici tentativa ?
Direct întradevăr nu este, dar ca actiune premergătoare ?
Cum se zice de pe vremuri ”sărutul este arvura ......... ”, invitația de a consuma împreună băuturi alcoolice mai slabe dar ca rezultat excitant ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala sau o simpla iubire? tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o mare problema cu care ma confrunt si nu stiu ce sa mai cred. Nu de demult m-am indragostit de un baiat care are varsta de 15 ani si mama ... (vezi toată discuția)
Etilotest 0.27mg/l ContSters435732 ContSters435732 Buna ziua, In data de 23.07.2017 am fost oprit de un echipaj de politie si am fost testat cu etilotestul, rezultand o valoare de 0.27mg/l in aerul expirat. ... (vezi toată discuția)