avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am pensie de.1300 lei și soțul un venit de 2000 lei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am pensie de.1300 lei și soțul un venit de 2000 lei Avemail dosarul aprobat pentru adopția unui copil. De ce drepturi financiare pot beneficia. Pot beneficia de indemnizația de adopție prevăzuta de legea adopției. Mulțumesc.

Am o pensie de 1300 lei, soțul are un venit de 2000 lei.Avem aprobat un dosar pentru adopția unui copil. Putem beneficia de indemnizația de adopție, dacă soțul va lucra în continuare. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si pensie urmas, simultan? dona77 dona77 Buna ziua! nu am reusit sa inteleg (din legsilatie: OUG 111/2010 +normele in dezbatere, legea pensiilor 19/2000) sau sa primesc vreun raspuns concret in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijire copil pt someri florig florig In cazul in care beneficiez de indemnizatie de somaj pentru o durata de 9 luni, dupa 4 luni de zile raman insarcinata si nu-mi gasesc un loc de munca pana la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara crestere copil - daca nu am muncit clau_27 clau_27 buna ziua,care este,indemnizatia lunare,pe care o poate primi,o tanara mamica, pentru cresterea nou nascutulu,ea nu a lucrat niciodata.:\">:\"> ... (vezi toată discuția)