avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... RLV
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

RLV

Buna ziua. Am un apartament cumparat prin credit, la care am facut ulterior modificari, adica am unit camara cu bucataria, iar usa de la bucatarie am zidit-o accesul facandu-se prin usa de la camara (care exista). Deci practic am spart un perete si am zidit o usa. Acum vreau sa vand apartamentul si intrebarea mea este ce trebuie facut ca sa ofer un RLV valid cumparatorului (vrea sa cumpere prin credit bancar). Si m-ar interesa cea mai rapida solutie, pentru ca cumparatorul se grabeste, si vrea sa se mute repede. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:21, 12 Decembrie 2018
Buna ziua.
Aceste modificari s-au facut cu acordul banci si autorizatie de constructie?
Daca nu...aveti ceva de umblat, cred ca prima data ar trebui sa dati* pe la primarie...
Nu, am facut noi, fara alte demersuri. Ideea e ca pe acea vreme nu planuiam sa vand, dar acum e alta situatia si as vrea sa rezolv...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
MoniTomi, utilizator
Am o cunostinta ce a facut la fel, modificari fara autorizatie, fara acordul banci ( casa e ipotecata) si va spun ca treaba nu s-a rezolvat deloc repede*, sta de vreo^ 8 luni dupa acte...
Mai asteptati si alte pareri dar tot cred ca primul drum trebuie facut la primarie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cu modificari prin prima casa elle-elle elle-elle vreau sa cumpar un apartament prin prima casa cu modificari fata de ceea ce exista in cadastrul apartamentului.Modificarile sunt: o usa care dadea din ... (vezi toată discuția)
Apartamentul nu este ca in cadastru Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Dupa ce banca a aprobat creditul ipotecar, pot renunta la achizitia apartamentului daca acesta nu corespunde cu cadastrul?(1.are zidul dintre bucatarie si ... (vezi toată discuția)
Pierdere documente 19655 19655 Am cumparat o casa in anul 2006. In 2005 dezvoltatorul a scos o autorizatie de constructie de la primaria Pantelimon , desigur pe baza unui proiect, a unor ... (vezi toată discuția)