Buna ziua. Am un apartament cumparat prin credit, la care am facut ulterior modificari, adica am unit camara cu bucataria, iar usa de la bucatarie am zidit-o accesul facandu-se prin usa de la camara (care exista). Deci practic am spart un perete si am zidit o usa. Acum vreau sa vand apartamentul si intrebarea mea este ce trebuie facut ca sa ofer un RLV valid cumparatorului (vrea sa cumpere prin credit bancar). Si m-ar interesa cea mai rapida solutie, pentru ca cumparatorul se grabeste, si vrea sa se mute repede. Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Buna ziua.
Aceste modificari s-au facut cu acordul banci si autorizatie de constructie?
Daca nu...aveti ceva de umblat, cred ca prima data ar trebui sa dati* pe la primarie...
Am o cunostinta ce a facut la fel, modificari fara autorizatie, fara acordul banci ( casa e ipotecata) si va spun ca treaba nu s-a rezolvat deloc repede*, sta de vreo^ 8 luni dupa acte...
Mai asteptati si alte pareri dar tot cred ca primul drum trebuie facut la primarie...
Pierdere documente
19655
Am cumparat o casa in anul 2006. In 2005 dezvoltatorul a scos o autorizatie de constructie de la primaria Pantelimon , desigur pe baza unui proiect, a unor ... (vezi toată discuția)