avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rutiera radar, primita in Europa desi masina nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rutiera radar, primita in Europa desi masina nu imi mai apartine

Buna seara.

De ceva vreme, am tot primit, aproximativ 2 amenzi din Germania de trafic, pt o masina pe care am vandut-o acum 3-4 ani (radiata de la financiar). Bineinteles ca propietarul nu a binevoit sa o inmatriculez intre timp. De iesit cu ea din tara, nici nu vreau sa imi imaginez cum a reusit...

Ce pot face in aceasta situatie, incat sa nu imi mai vina absolut nici o amenda pe nedrept? Am mai platit intre timp vreo 2-3 amenzi de rovinieta...

Ce pot face cu amenzile pe care le-am primit deja, in special cele din Germania, incat sa nu le platesc?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
quze, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorub , utilizator 19:17, 13 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parera mea, sa faci plangere la Politie. Cunosc doua cazuri de acest fel, unul in care un cetatean fara permis de conducere si cu probleme psihice (a impumutat buletinul cuiva) si de atunci tot primeste amenzi din toata Europa precum ca ar fi fost la volan si al doilea caz, un alt cetatean care s-a pomenit cu o masina de 12000 eur pe numele lui, in conditiile in care acesta este beneficiar de ajutor social, nu are permis dar si acesta primeste amenzi din strainatate. Este simplu pentru excroci, in momentul in care sunt prinsi de camerele de radar, acele camere fixe, Politia trimite la proprietarul masinii o adresa prin care acestia sa comunice cine a fost la data respectiva la volan. Excrocul are adresa si CNP-ul din buletin si comunica la Politie aceste date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de muncă neînregistrat la itm Elleen Elleen Bună ziua! Soțul meu \'\'a fost angajat la firma SC Benga Euroserv SRL 6-15 ianuarie 2018,a renunțat pe motivul comportament urat si contract nedeclarat la ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)