avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada existentei unui dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada existentei unui dosar

Salut ,

Ce articol de lege obliga partea care solicita suspendarea in temeiul 413 alin 1 pct 1 sa faca dovada existentei unui alt dosar ....cu ce documente se face aceasta dovada ?......pe vorbe in niciun caz:)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 15:37, 17 Decembrie 2018
Nu exista un articol care obliga partea sa faca dovada existentei unui alt dosar, insa daca nu veti face dovada, dosarul nu va fi suspendat, iar de vreme ce solicitati suspendarea, este evident ca este in interesul dvs, astfel ca veti face si demersurile nesesare pentru a face aceasta dovada.
Ca si dovada, este suficient obtinerea unui Certificat de grefa privind dosarul respectiv.
sa inteleg ca 249 cpc este incident ? ''Cel care face o susţinere în cursul procesului trebuie să o dovedească, în afară de cazurile anume prevăzute de lege''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepția autoritãții de lucru judecat provizorie. soluția instanței în cazul admiterii excepției Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Potrivit art. 430, alin. (1) și alin. (4) Cod procedură civilă, ”[i]hotărârea judecătorească ce soluţionează, în tot sau în parte, fondul ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva suspendare proces civil teisoara teisoara În temeiul art. 242 alin. 1 N.C.P.C. suspendă judecarea cauzei având ca obiect „pretenţii”, ..... acest lucru s-a produs in ... (vezi toată discuția)
cererea de repunere pe rol Antik Antik Speta : S-a suspendat o cauza in temeiul art 413 alin 1 pct-ul 1 Am depus recurs prin care am aratat cu probe ca procesul care a stat la baza suspendarii ... (vezi toată discuția)