avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Legea fațadelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Legea fațadelor

Buna ziua, imobilul unde dețin un apartament a fost catalogat că are fațada deteriorată și astfel am fost impozitati cu 400%. Întrebarea mea este: din 56mp cât are apartamentul doar vreo 20mp are propriu-zis fațadă, restul fiind zid comun/lipit de zidul blocului vecin,deci nu cred că poate fi calculat tot ca fațadă. Este cazul să dau în judecată primăria date fiind cele mai de sus ținând cont că nici nu vor să audă de a mă scoate de la supraimpozitare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:02, 3 Ianuarie 2019
Este problema care trebuie solutionata prin asociatia de proprietari care se infiinteaza cu scopul administrarii partii comune de imobil de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un duplex cumparat acum 1 luna. acesta a fost nelocuit ... Miaa14 Miaa14 Buna ziua. Am un duplex cumparat acum 1 luna. Acesta a fost nelocuit 10 ani si fatada blocului este deteriorata. Asociatia sustine ca eu ca nou proprietar ... (vezi toată discuția)
Despre asociația de proprietari oana_miew oana_miew Buna ziua, Iată ce se intampla : trăiesc într-un bloc de 6 apartamente unde exista permanent conflict de interese intre vecini. Acum vor sa constituie o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fie un bloc de 3 etaje, cu 3 apartamente pe etaj; ... Dan Soroceanu Dan Soroceanu Buna ziua, Fie un bloc de 3 etaje, cu 3 apartamente pe etaj; fatada de EST, la fiecare etaj, este ocupata de un apartament; blocul este administrat de o ... (vezi toată discuția)