avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rol agricol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rol agricol fiscal

In baza cărora acte se face trecerea de la o persoana la alta a unui rol agricol impozabil pe o casa și teren intravilan?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:36, 9 Ianuarie 2019
In baza actelor translative de proprietate (contract de vanzare-cumparare/schimb/donatie/intretinere/renta viagera/dare in plata, certificat de mostenitor/legatar, hotarare judecatoreasca etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren trecut in rol bionela5 bionela5 buna seara se poate trece un teren in rol la primarie fara dezbaterea mostenirii ? sub forma de zestre ? in conditiile in care sunt mai multi ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament și am un contract de cumpărare. ... Tătuțul Tătuțul Am cumpărat un apartament și am un contract de cumpărare. Știe cineva de unde ar trebui să obțin titlul de proprietate pentru apartament? (vezi toată discuția)
Donatie amliw amliw Am primit 1000mp teren intravilan ca donatie cu acte notariale de la tatal meu in anul 2009, as vrea sa incep constructia unei case pe acel teren, intrebarea ... (vezi toată discuția)