avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma neplatitoare de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma neplatitoare de TVA

Buna ziua.o firma neplatitoare de TVA ca urmare a deciziei ANAF achizitioneaza din Turcia autocare spre a le aduce la vanzare in Romania.Firma din Turcia este platitoare de TVA. Cum procedeaza firma in Romania intrucat in Turcia i-a fost emisa factura cu TVA
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 07:58, 11 Ianuarie 2019
Buna ziua,

Ce motiv a invocat firma din Turcia ptr faptul ca a emis factura cu tva?
este platitoare de tva firma din turcia
A emis factura cu tva intrucat a avut motive sa califice vanzarea ca o livrare interna. Alta explicatie nu vad. La biroul vamal care se ocupa de redactarea declaratiei vamale de import ar trebui sa cereti detalii in plus.
ESTE PLATITOARE DE TVA FIRMA DIN TURCIA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele vamale de plătit, tva-ul daca importam textile direct din turcia Texline Texline Bună ziua! De curând ne am deschis o firma(SRL neplatitor de TVA ), de materiale textile. Momentan nu facem import. Le reluam de aici din România en-gros ... (vezi toată discuția)
Transport in afara ue fifi58 fifi58 firma din RO platitor de tva cumpara marfa din UE de la o firma platitor de tva in tara sa si vinde marfa in afara UE la o firma neplatitor de tva . Marfa se ... (vezi toată discuția)