Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare amenda taxa de pod

Am achitat la OMV situate pe Autostrada Soarelui la Km49, taxa de pod dus intors. Nu am mai pastrat chitanta. Iar astazi am primit 2 amenzi cum ca nu as fi platit taxa de pod. Omv mi-a trimis dovada platii, problema este ca numarul de inmatriculare mi l-a gresit casierul Inloc de un * N * a trecut *M * nu am observat dar serie sasiu restul totul sunt corecte , as putea sa fac dovada platii si sa scap de platirea amenzii ?
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amenda pentru taxa pod fetesti Vasile_Cristian Vasile_Cristian Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Salut - greseala pe chitanta trecere pod fetesti Julinhyo Julinhyo În data de 27-07-2017 am trecut pe podul de la Fetesti de pe A 2 urmând sa achit taxa de trecere la prima benzina, ceea ce am și făcut numai ca băiatul de ... (vezi toată discuția)
Rovinieta completata gresit marius_markko marius_markko Salut, problema mea e ca am cumparat de la Petrom o rovinieta valabila pe un an intreg dar angajata de acolo mi-a completat gresit chitanta , adica la numarul ... (vezi toată discuția)