Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Salut - greseala pe chitanta trecere pod Fetesti

În data de 27-07-2017 am trecut pe podul de la Fetesti de pe A 2 urmând sa achit taxa de trecere la prima benzina, ceea ce am și făcut numai ca băiatul de la ghișeu mi-a greșit o litera de la numărul de înmatriculare înregistrându-se automat și alta serie de șasiu pe dovada primită.Am bonul fiscal și dovada plății și cred ca exista și o camera de înregistrare în benzinaraia respectiva Rompetrol.Vă rog sa mă ajutați și sa mă învățați ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 29 Iulie 2017
Daca nu ati evidentiat eroarea la verificarea datelor,acum este tardiv
Veti primi amenda din partea CNADNR,pe care aveti dreptul sa o contestati in instanta si eventual sa solicitati probele pe care le apreciati necesare pentru a demonstra ca ati achitat c/v trecere pod
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru taxa pod fetesti Vasile_Cristian Vasile_Cristian Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Contestare pvcc rovinieta - buna-credinta a contravenientului zetubald zetubald Buna ziua, Speta: Am primit prin posta un PVCC pentru ca am circulat in data de 04.09.2011 pe drumurile publice fara a detine o rovineta valabila. Initial ... (vezi toată discuția)
Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)