Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minor nerecunoscut

Buna ziua.
Va adresez rugamintea de a-mi spune ce sanse pot exista in cazul unui minor nerecunoscut (nascut in afara casatoriei), pt. a putea primi pensie alimentara.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:30, 11 Ianuarie 2019
Prima acțiune trebuie să fie cea de stabilire a paternității. După stabilirea paternității se va putea cere pensie de întreținere. În prezent copilul nu are tată, deci nu ai cui să-i ceri pensie de întreținere. Prima dată trebuie stabilit cine e tatăl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn si pensie de intretinere intr-un singur proces costingh costingh buna ziua. care sunt pasii care trebuie urmati in obtinerea de catre mama a unei pensii alimentare pentru un minor din afara casatoriei, nerecunoscut de tata. ... (vezi toată discuția)
Am doi copii dinafara casatoriei, cum pot obtine incredintarea si pensie pentru ei? warick warick Buna ziua.As dori sa ma ajutati putin.Am doi copii dintr-o relatie cu un barbat casatorit.Primul copil nu a fost recunoscut de tata al doilea da.As vrea sa va ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu nasterea de la iubit SilviaMoldo SilviaMoldo Daca iubitul meu m a dat in judecata pentru stabilirea paternitatii baietelului nostru eu ii mai pot cere jumatate din cheltuielile de nastere sau daune? (vezi toată discuția)