avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere formular 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere formular 010

Buna ziua!
La depunerea formularului 010 pentru firmele nou infiintate trebuie sa am contabil?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 11:59, 15 Ianuarie 2019

Buna ziua,

Informaţiile de la Oficiul Registrului Comerţului sunt transmise electronic către ANAF, nu va trebuie contabil in prima faza.

La adresa de mai jos, gasiti termenele legale ptr 010 valabile ptr ianuarie si febuarie 2019 si anume :

30 de zile de la data înființării/ data eliberării actului legal de funcționare/ data începerii activității/ data obținerii primului venit/ data dobândirii calității de angajator, după caz, sau 15 zile de la data modificării ulterioare a datelor declarate inițial

Linkul este:

[ link extern ]

Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Buna ziua, Declaratia 010 in ce termen trebuie depusa de un SRL dupa infiintare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sanctiuni pentru neinregistrarea fiscala delia_a delia_a Am infiintat o asociatie sportiva fara personalitate juridica. Eu intelesesem ca nu mai am alte etape de urmat. Acum am aflat ca ar trebui sa obtin si un ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale? bogdyban1 bogdyban1 Buna ziua am o societete comerciala inregistrata la registrul comertului din data de 23.12.2008 si nu stiu daca trebuie depus vreo declaratie fiscala pan in ... (vezi toată discuția)