Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

legalizare casnicie

buna. m-am casatorit in regatul unit si in certificatul de casatorie s-a gresit prenumele tatalui ( in loc de Gheorhe s-a scris George), dar legislatia engleza nu permite preschimbarea certificatului de casatorie, si acum nu vor sa-mi legalizeze casatoria in Romania. stie cineva vreo solutie
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
anamaria.vlm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:25, 16 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Teoretic trebuie sa va adresati unei instante din Marea britanie pentru a pronunta o sentinta care sa suplineasca acea eroare sau, incercati si in Romania in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere sentinta divort uk - va rog ajutor in solutionare ... Brx21 Brx21 Recunoastere sentinta divort UK - va rog ajutor in solutionare Buna ziua, Referitor la o sentinta de divort definitiva si irevocabila emisa in Marea ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie squelchy squelchy Buna ziua. Ma numesc Stef si am o dilema pe care incerc sa o rezolv. M-am casatorit in Romania in 2000 insa am divortat in 2007. Amandoi locuiam in Marea ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas-cetatean englez sanducatanas sanducatanas O femeie a trait impreuna timp de 12 ani cu un cetatean din Marea Britanie.Convetuirea a fost in Romania.Cetateanul englez era pensionar.A decedat in acest ... (vezi toată discuția)