avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vânzare masini
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vânzare masini

Daca se cumpara o masina dintr-o tara ue si are tva ul inclus in momentul in care o aduci in tara si vrei sa o vinzi se mai pune tva la factura, firma plătitoare de tva in România
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:22, 17 Ianuarie 2019
Aplicati regimul marjei. Il gasiti explicat in Codul Fiscal la ART. 312 - Regimuri speciale pentru bunurile second-hand, opere de artă, obiecte de colecție și antichități

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto ... cristimarian cristimarian buna ziua, as dori sa deschid o firma de comercializarea auto second hand, cum se pot vinde masinile care le achizitionez de la persoane fizice catre alte ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism second hand marinelabuz marinelabuz s-a achizitionat pe SRL un autovehicul second hand, de la o firma din Belgia, avand inscris pe factura "scutit de TVA conform sectiunii 39 bis 1 din ... (vezi toată discuția)
Tva-ul bob02008 bob02008 Buna seara. Am infiintat un SRL-D de curand si l-am inscris si platitor de TVA Am si eu doua nelamuriri 1) Cum deduc TVA-ul 2)Daca cumpar marfa de la un ... (vezi toată discuția)