avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu

buna ziua
am scris in autobiografie ca" nu am fost condamnat" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ca agent in politie cazierul este curat dar eu am fost condamnat in 1994 cu suspendare la1an si 4 luni fiind reabilitat. La ce pot sa ma astept trebuie sa-mi caut avocat multumesc
am fost sunat si mi s-a spus ca am fost gasit cu cazier(in cel de la arhive)
Nu pare a fi fals in declaratii, pare a fi mai degraba o chestiune de interpretare.
Posibil ca angajatorul sa va concedieze, mai mult de atat, nu cred.
Buna ziua !
Fals in declaratii, fapta prevazita si pedepsita de art. 292 cod penal si se pedepseste cu 3 luni la 2 ani. Este bine sa va angajati avocat .
Cu stima !
da dar am datca agent si esti vericat .Trebuia sa ma astept
si am fost verificat in f6 sau f9 nu stiu in care
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
laura72, utilizator
Depinde ce act ai completat. Daca este vorba de un banal CV...nu ai de ce sa iti faci probleme.
e vorba de autobiografie pe care am semnat-o
acolo am scris ca nu am fost condamnat dar dupa verifacarea pe care ei o fac m-au gasit(era vorbade 1an si 4 luni cu suspendare) n-am omorit pe nimeni nu am facut averi furind ca parlamentarii.Am incercat sa ma reabilitez in societate muncind crescind copii si sa imi vad de casa mea .

Alte discuții în legătură

Sint derutat aurel71 aurel71 buna ziua am scris in autobiografie ca\" nu am fost condamnat\" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ... (vezi toată discuția)
Infractiune de fals in declaratii ? gabyteo gabyteo Am avut o condamnare cu suspendare pentru care a intervenit reabilitarea de drept. Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post in care se mentiona ca ... (vezi toată discuția)
Declaratii false venit penrtu subventie caldura=caz penal? s.mariana s.mariana Buna ziua! Doresc sa intreb spcialistii daca o persoana impotriva careia s-a facut o declaratie la politie pentru declaratii false de venit printr-o cerere la ... (vezi toată discuția)