avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu

buna ziua
am scris in autobiografie ca" nu am fost condamnat" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ca agent in politie cazierul este curat dar eu am fost condamnat in 1994 cu suspendare la1an si 4 luni fiind reabilitat. La ce pot sa ma astept trebuie sa-mi caut avocat multumesc
am fost sunat si mi s-a spus ca am fost gasit cu cazier(in cel de la arhive)
Sa aveti in vedere un avocat.
E posibil sa nu aveti probleme.
falsul in declaratii:
"Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă".
este evident ca NU ati savarsit infractiunea prin inserarea unei declaratii intr-o lucrare scrisa cu caracter autobiografic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sint derutat aurel71 aurel71 buna ziua am scris in autobiografie ca\" nu am fost condamnat\" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ... (vezi toată discuția)
Infractiune de fals in declaratii ? gabyteo gabyteo Am avut o condamnare cu suspendare pentru care a intervenit reabilitarea de drept. Am participat la un concurs pentru ocuparea unui post in care se mentiona ca ... (vezi toată discuția)
Declaratii false venit penrtu subventie caldura=caz penal? s.mariana s.mariana Buna ziua! Doresc sa intreb spcialistii daca o persoana impotriva careia s-a facut o declaratie la politie pentru declaratii false de venit printr-o cerere la ... (vezi toată discuția)