avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru Turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru Turcia

Am făcut de 2 ori cerere pentru drept de staționare in Turcia pe durata unui an.Am fost refuzat de două ori,și am depășit din cauza asta viza de 3 luni.Apoi la reintoacerea in Turcia,am fost întors de pe aeroportul turcesc.Pe ce motiv,nu știu.Mi s a eliberat o hîrtie in care scrie că am violat legea 6458 articolul 9.Poate cineva sa ami explice ce înseamnă asta?Pot să mă reîntorc în Turcia?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:55, 15 Februarie 2019
Va recomand sa luati viza din Romania,de la Ambasada Turciei.
Parerea mea este ca daca nu e musai sa fiti in Turcia, mai bine nu mergeti acolo. Situatia din Turcia este politic dificila, iar autoritatile nu prea respecta drepturile omului. Asta se refera in general la oponenti politici, dar se poate aplica si celor suspectati de infractiuni de drept comun. Plus ca turcii sunt incurajati sa toarne pe cei care-i vad drept dusmani ai statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins fara permis dar stationat mytzu921 mytzu921 Buna seara, acum 2 noptii fratele meu si varul meu au fost prinsi de politie fara carnet, se intorceau de la o petrecere au vazut la o distanta considerabila ... (vezi toată discuția)
Viza pentru romania cetatean afgan SIMONA_CL SIMONA_CL Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pe o presupunere sethik sethik Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o abordez. Niste sfaturi mi-ar fi de mare ajutor. Intr-o seara eram oprit pe marginea drumului, cand o ... (vezi toată discuția)