avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... As vrea sa am acces la informatii la un credit unde am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

As vrea sa am acces la informatii la un credit unde am girat cu casa

Buna ziua
Cum as putea sa solicit unei banci sa imi dea informatii despre un credit la care nu sunt girant doar am girat cu casa(nu sunt foarte sigur ca se achita la timp) si nu as dorii sa ma trezesc cu,,,,viitorii proprietari la poarta.
Banca imi tot spune ca doar titutlarul de cont are acces la informatii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 17:50, 27 Ianuarie 2019
Daca ati girat cu casa si ati semnat un angajament, suntei girant !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dezavantaje as avea? cris2279 cris2279 Buna ziua, O buna prietena de a mea mi-a cerut sa ii fiu girant la un credit pe care vrea sa il obtina. As putea fi afectata pe viitor la un credit pentru ... (vezi toată discuția)
Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Girant credit mitran nina mitran nina Am o ruda care este girant intr-n contract de credit nevoi personale. Titularul contractului este o persoana care a fost convinsa sa ia creditul pentru ... (vezi toată discuția)