avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum recuperez taxa judiciara de timbru?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum recuperez taxa judiciara de timbru?

Buna ziua, am inaintat catre instanta o ordonanta de plata si am achitat taxa judiciara de 200 de lei , urmand ca la o luna sa primesc raspuns din partea judecatoriei ca nu se poate incepe procedura deoarece societatea a intrat in procedura de insolventa.
As vrea sa recuperez acea taxa judiciara deoarece ordonanta nici nu a inceput , ce este de facut in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: kult21 , utilizator 09:41, 29 Ianuarie 2019
Nu aveti cum sa o recuperati.Procedura a inceput,, numai ca s-a suspendat pana se judeca insolventa....
Va multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Refuz beneficiar plata factura emisa si cu scadenta depasita Nico_z Nico_z Buna ziua! Am un contract de prestari servicii intre firma la care sunt administrator si o alta firma x. Am emis facturi in baza contractului si a situatiilor ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Avem de recuperat de la o societate o suma de bani. I-am convocat la conciliere si nu au venit. Acum am aflat ca societatea debitoare se afla in reorganizare ... (vezi toată discuția)