avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate/conflict de interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate/conflict de interese

sunt functionar public, inspector executari silite compartiment financiar contabil, pot fi si inspector resurse umane la srl-ul fratelui meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 30 Ianuarie 2019
Avand in vedere dispozitiile art.96 alin.1 din Legea 161/2003, raspunsul este afirmativ.
Deci nu ar trebui sa-mi fac griji.
Multumesc foarte mult!
Nu vad de cesa va faceti griji ...am plecat de la premisa ca un inspector executari silite compartiment financiar contabil nu are in fisa postului si atributii de R.U. sau de control in acest domeniu.
Da, am citit si recitit fisa postului de inspector executari silite si nu are legatura cu cea de inspector RU. Ar mai fi art. 94 lit c) din L161/2003 cu toate ca spune clar, in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ din sectorul public. (Cu scop lucrativ din sectorul public( nu privat!!) Am o strangere de inima dar e pacat sa ratez ocazia.
Multumesc din suflet pentru timpul acordat discutiei noastre!
Cu stima!
Nu va faceti nicio problema...vedeti art.96 alin.1din Legea 161/2003 si va veti convinge singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public si angajat ramona.ramona ramona.ramona Buna ziua! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema si anume daca pot sa detin in acelasi timp functia de functionar grad prof superior departamentul ... (vezi toată discuția)
Situatie de incompatibilitate? crimea crimea Sunt functionar pblic la o primarie , lucrez ca si contabila si datorita banilor putini castigati m-am decis sa mai tin contabilitatea la o societate ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau conflict de interese? piticul piticul buna ziua. functionarul public din cadrul compartimentului financiar a unei institutii publice poate tine evidenta contabila la persoane , institutii private ... (vezi toată discuția)