avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT Vanzarea dreptului de proprietate validate pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT Vanzarea dreptului de proprietate validate pe anexe cu legea fondului funciar

Buna ziua, as avea o intrebare pertinenta si astept variante propuneri solutii pt problema mea. Speta este urmatoarea: In urma legilor de fond funciar , cu legea 1 am o cerere nesolutionata, si o sa mai dureze pana mi se va emite titlu de proprietate, sunt validt pe anexa cu o suprafata de teren intravilan si cu teren forestier din care partial am primit inapoi. eu vreau sa vand tot pentru ca nu am nervi si rabdare pana se finalizeaza acest proces de restituire in natura, si am si cumparator. Cum pot vine si sub ce forma , denumire dreptul de proprietate pe care urmeaza sa il primesc, si cel care cumpara sa umble sa astepte si sa faca ce vrea cu el ca pe mine nu ma mai intereseaza dupa ce am vandut.
Cel mai recent răspuns: andreea27 , utilizator 12:19, 29 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In situaţia în care autorul sau moştenitorii legali sau testamentari ai acestuia au înstrăinat drepturile care li se cuvin, potrivit articolului 1 din lege (Legea 165/2013), singura măsură reparatorie care se acordă noilor beneficiari (cumpărători, cesionari, cedenţi etc) este compensarea prin puncte. Retrocedările în natură se fac doar către proprietarii care nu şi-au cesionat drepturile sau moştenitorii lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! vreau sa recuperez teren! pusa2mimi pusa2mimi Am o cerere la L18/1991 nesolutionata, in care este ,dupa coala din registrul agricol si suprafata de teren aferenta casei de locuit . Casa s-a vandut fara ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune rao76 rao76 In anul 2009 am incheiat un contract de cesiune cu X in calitate de cedent , eu, avand calitatea de cesionar prin care mi-au fost cesionate toate drepturile ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)