avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din Franța și pensie din RO
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din Franța și pensie din RO

Inteleg ca ar trebui sa fie adaugat la stagiul de cotizare din RO ( 35 ani), stagiul de cotizare din Franta ( 7 ani) -conf art 19 al 1&2 din L 263/2010
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
cristteo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 30 Ianuarie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
Stimate Dle Popa, multumesc pentru link-ul indicat. L-am citit. Intrebarea mea a fost: In conditiile primirii de curand a deciziei de pensionare in Romania -anticipata partiala( cu 35 ani stagiu de cotizare) constat ca cei 7 ani de activitate legala in Franta ( pentru care primesc pensie din Franta deja) nu au fost cumulati, conf art 19 din L 263/2010, cu cei 35 ani din RO - ar fi total stagiu cotizare 42 ani. Traiesc in RO si nu in Franta. Intrebarea este: Pot contesta decizia de pensionare, nefiind cumulati stagiul cotizare din Franta? Multumesc
Tare as mai dori un raspuns la cele prezentate....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati mai avut un topic deschis pe acest subiect ...
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Puteti contesta decizia de pensionare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie din franța și pensie din ro cristteo cristteo Buna ziua In sfarsit am primit Decizia de pensionare-anticipata partial ( in a 7a luna de la depunere).Cu regret constat ca la STAGIUL TOTAL de cotizare ... (vezi toată discuția)
Pensie din franta si pensie din ro cristteo cristteo Revin cu problema mea expusa in 14 mai 2019 pentru care un raspuns competent este ultra/extra necesar. In timpul activitatii legale in Franta-7 ani, am ... (vezi toată discuția)
Pensie din franta si pensie din ro cristteo cristteo Buna ziua 7 ani am lucrat legal in Franta de unde iau in prezent pensie. In acelasi timp, in RO, imi plateam pensie prin contract cu Casa de ... (vezi toată discuția)