avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se parcheaza neregulamentar pe spatiu privat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se parcheaza neregulamentar pe spatiu privat

Buna ziua! As dori sa stiu cum se poate rezolva o problema legata de parcarea neregulamentara pe spatiul privat al unui mall? mai exact e vorba de parcarea exterioara neacoperita a unui mall din Bucuresti. Dupa ce ca trotuarul se ingusteaza,la un moment dat foarte mult (nici macar 1 metru nu mai are),masinile sunt parcate pana in stalpul din bordura cu soseaua. Si parcheaza si pe spatiul verde a centrului comercial mall. Cui sa ma adresez? Politiei?Celor care lucreaza la mall? Le-am trimis un mail cu situatia data impreuna cu 2 (doua) poze realizate cu telefonul,saptamana trecuta si pana acum nici un raspuns si nici nu au realizat ceva ,fizic,acolo. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:55, 30 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au un sistem propriu de paza care sanctioneaza parcarile neregulamntare dar poate actiona si politia Rutiera la cererea dvs...
Multumesc pt raspuns.
Va adresati Politei locale, nu rutiera.
Sa stiti ca abia asteapta cei de la rutiera sa dea amenzi .....
Este la fel de adevarat si cu privire la Politia Locala si in unele localitati se ridica auto din locul respectiv....
Rutiera nu se ocupa cu parcarile. Deci nu asteapta nimic.
Doar politia locala da amenzi pt parcare ilegala.

DenisRif a scris:

Sa stiti ca abia asteapta cei de la rutiera sa dea amenzi .....
Este la fel de adevarat si cu privire la Politia Locala si in unele localitati se ridica auto din locul respectiv....


Alte discuții în legătură

Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie parcare kaufland DenisRif DenisRif Am primit un Proces Verbal de amenda in lipsa de la politia rutiera in care se mentioneaza ca am parcat neregulamentar in parcarea marketului Kaufland....Au ... (vezi toată discuția)
Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)