avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren dea Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren dea Primarie

Bună ziua,
Intre anii 1998 și 2008 am avut concesionat un teren de la primărie, în zona rurala. După 2008 am continuat sa folosesc terenul, plătind impozit pentru el. As vrea sa fac asta în continuare, evetual sa îl concesioneze din nou, începând cu acest an, dar nu prea vrea primarul. Ținând cont ca l-am avut în folosinta 20 ani (dintre care 10 prin concesiune), am prioritate în fata altora? Sau primarul poate sa îl dea cui vrea?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2019
ionutz_86, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri si terenuri anee anee este legal sa platesti:dobanzi de antarziere si penalitati de antarziere?nu este acelasi lucru?consilu local te poate obliga sa le achiti?EATE LEGAL? 2-se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!soțului meu i s-a dat în folosință un teren de ... manu@manu manu@manu Bună ziua!Soțului meu i s-a dat în folosință un teren de 2262mp în anul 2008 din partea primăriei pentru tinerii căsătoriți spre construirea casei ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)