Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Iesire din spital fara concediu medical

Am fost internat prin serviciu de urgenta in spital la externare nu mi s-a dat concediu medical nici pentru perioada de spitalizare intrucit am 138 de zile concediu medical pe ultimele 12 luni.Am fost internat 6 zile. Ce pot face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Plata costuri spitalizare AdriaBC AdriaBC Buna ziua, Am neviue de un sfat referitor la urmatoarea situatie in care se afla o persoana apropriata: este o persoana care nu are nici un fel de venituri si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical si diminuare zile concediu de odihna Mari39 Mari39 Buna ziua, Sunt angajata pe perioada nedeterminata si din cauza unor probleme la un picior sunt in concediu medical din data de 20 Mai 2013 pana la 02 ... (vezi toată discuția)