avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Marturie mincinoasa

As dori sa stiu si eu daca o persoana depune depozitie de martor in timpul dezbaterii succesorale pentru un fals mostenitor si afla ulterior ca acest mostenitor este fals, dar tot in perioada din timpul dezbaterii succesorale, este considerata marturie mincinoasa?Subliniez ca era tot in timpul dezbaterii succesorale si desi a observat nu a modificat depozitia de martor. Astept raspuns.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:57, 3 Februarie 2019
Ce inseamna mai exact fals moștenitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune-martor mincinos Parvulescu Daniela Parvulescu Daniela Am si eu o intrebare.Daca martorul afla dupa ce a depus marturia, de adevaratul mostenitor, mai exact dupa ce s-a facut certificatul de calitate de mostenitor, ... (vezi toată discuția)
Am vrut să ajut un coleg și m-am dus ca martor la dezbaterea unei succesiuni, dar nu am cunoscut decedatul. Îmi pot retrage declarația? Daniel DRG Daniel DRG Buna seara! Astazi am fost luat de un coleg ca sa ii fiu martor fratelui tatalui sau intr-o declaratie de succesiune cred. Mi-a fost spus ca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Plingere penala leusan leusan pentru a face plingere penala unui martor mincinos intr-o cauza civila cum se socoteste timpul inauntru caruia se poate depune plingere? 1 - Zile lucratoare ... (vezi toată discuția)