Bloc Expert a scris:
Nu am inteles si niciodata nu voi intelege de ce se tot plang restantierii ca trebuie sa plateasca ce consuma. Daca s-ar plati intretinerea luna de luna, nu ar mai avea nimeni nicio problema. ti se pare ca este ceva gresit la lista, poti contesta. Dar intai plateste.
De-a lungul timpului am avut situatii cu oameni care au avut diverse probleme in familie (boli, decese, alte necazuri etc), dar acestia au avut bun simt, au discutat despre asta cu cei din comitet si au gasit inlegere pentru plata esalonata a restantelor.
Altii au pretentia nejustificata sa platesca restul proprietarilor pentru ce consuma ei. Dar lumina si telefonul si le platesc ca, altfel, raman fara. Cred ca penalizarile sunt prea mici pentru tipul asta de oameni.
Nu m-am plâns, numai ca venind o singura data pe săptămâna ca sa încasezi, 20 de minute, îmi e imposibil sa ajung. Au decât un cont curent afișat, nimic referitor la detaliile despre cum faci plata și, la prima vedere, ți se pare puțin cam dubios( au fost și sunt cazuri in care nu îți este recunoscuta plata). Ideea este ca am achitat integral datoria, prin intermediul acelui cont, prin transfer bancar, întrebarea mea era dacă ei îmi pot confirma in scris ca am plătit și ca aceasta somație nu va fi înaintată. Cât despre celelalte facturi, lumina/telefon, sunt aplicații prin intermediul cărora poți plăti și primești imediat confirmarea plății.
Nu am vrut ca discuția sa se aprindă, căutam doar răspunsuri, și îmi cer scuze dacă s-a înțeles greșit.
Multumesc!