Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire fara notificare ?

Buna seara,

Din motive de sanatate nu am putut achita un credit la ifn. Nu m.au contactat de 5 luni. Posibil sa fi depus dosarul in instanta, nu stiu.
Ma pot trezii cu contul de Piraeus blocat din senin. Sau voi fi notificat intai.

Rog raspuns

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:15, 7 Februarie 2019
In mod normal trebuie sa primiti o notificare .
Poprirea se infiinteaza fara somatie, asa ca va puteti trezi cu conturile blocate.
Depinde cum procedeaza IFN-ul respectiv. Poate sa cesioneze creanta si sa primiti notificari pana la executare, sau sa puna direct in executare titlul executoriu - fara somatie prealabila.
Banuiesc ca, daca Doamne fereste se intampla asa ceva, am inteles ca se opreste 33%, si se blocheaza cardul. Restu ii pot ridica de la ghiseul bancii?
33% din venituri vor fi poprite, daca aveti o singura executare. Daca aveti mai multe 50%. Veti putea dispune de diferenta de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire Xm3n Xm3n Trebuie sa fiu anuntat cind incepe poprirea?o firma recuperatoare poate vinde creanta mai departe? (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este prima oara cand postez aici. am nevoie de sfatul ... Raluk05 Raluk05 Buna ziua, Este prima oara cand postez aici. Am nevoie de sfatul unui avocat. Am facut un credit de nevoi personale la un ifn, de 4000 lei in anul 2007.Am ... (vezi toată discuția)